Abam Jiwa Al-Hadi

My photo
JURUFOTO LANDSKAP MALAYSIA 0125079961

Sunday, June 19, 2011

Talent Photoshoot - To gain my mood

Setelah selesai job di Pengkalan Hulu, aku jadi macam takde mood nak pegang kamera. D7000 tu aku simpan terus dalam drybox. Mood aku hilang entah ke mana. Untuk mengembalikan perasaan suka  mengambil gambar, terpaksalah aku buat sesuatu. That day, aku dengan seorang sahabat telah mengadakan satu sesi talent photoshoot secara mengejut. Sekadar untuk practice dan mengembalikan mood yang hilang. Aku jarang sangat shoot talent, model, wedding dan sebagainya. Pendek kata aku amat jarang shoot imej manusia. Hati aku hanya pada landscape. Tetapi tak bermakna aku buta portrait. Betul, aku gila landscape, tapi tak semestinya aku perlu abaikan medium yang lain. Thanks to talent Ieeda Zamiee yang sudi datang pada hari tersebut. Nice knowing u..and looking forward to collaborate with you... :)

4 comments:

  1. Thanks Jan Azrol :)

    ReplyDelete
  2. saya bangga dapt mnjadi sebhgian dr koleksi blog abam..tima kasih..

    ReplyDelete